Maatregelen tegen corona: wij zijn gewoon open!

Het coronavirus treft ons allemaal. Onze werkzaamheden gaan gewoon door en reparaties kunt u ook gewoon aanvragen. Deze reparaties worden, zoals u van ons gewend bent, uitgevoerd op korte termijn. Bent u niet in staat om naar onze showroom te komen? Dan komen wij bij u langs om u van advies te voorzien, met achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Onze maatregelen tegen corona

Bij Zonwering Industrie Makkum heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgt Zonwering Industrie Makkum daarom de maatregelen die het RIVM heeft ingevoerd, op.

Wat houdt dit in:

 • Wij vragen onze medewerkers om niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoesten, keelpijn of
  koorts
 • De medewerkers die functies vervullen met klantcontacten (monteurs, vertegenwoordigers) blijven hun
  werkzaamheden uitvoeren en zullen de hygie╠łne richtlijnen van het RIVM moeten volgen: niet handen schudden, vaak je handen wassen, gebruik van desinfectiemiddelen, telefoon en tablet op regelmatige basis schoonmaken en ten minste een meter afstand met contacten.
 • Bij grote groepen mensen (meer dan 10 mensen in 1 ruimte van max 25 m2) wordt er minimaal 5 meter afstand gehouden.
  Al bestelde producten en te bestellen producten:
 • Alle maatregelen hebben op dit moment geen invloed op de levertijden. Wanneer dit om wat voor reden dan ook wijzigt, zullen we u daarvan in kennis stellen.
 • Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 0515-232115 of via www.zonweringmakkum.nl

Wij doen er alles aan om de service zoals u van ons gewend bent te handhaven, maar hopen op uw begrip als deze door de situatie minder is: de gezondheid van u en onze medewerkers en klanten staat voorop.