Screendoek

Screendoeken in verschillende kleuren

De screendoeken worden gemaakt van glasvezels. Met de screens wordt het zicht naar buiten behouden terwijl warmte en zonlicht worden gereflecteerd tot 88%. Het screendoek is in verschillende kleuren en materialen leverbaar en kent verschillende gradaties van lichtdoorlating.

Ook de omkasting kan in elke gewenste kleur worden besteld. Het mooie van een verticaal screen zijn de geringe afmetingen en is een voordelige effectieve manier van zonweren. Bekijk onze screendoek collectie!

Vervangen screendoek

Is het doek van uw screen gescheurd? Of wilt u in uw bestaande screen een andere kleur doek of is uw doek gewoon aan vervanging toe terwijl de rest van de screen nog prima functioneert? Het vervangen van het doek van uw zonnescherm is vaak nog uit te voeren, ook al is de zonwering oud.

Wij kunnen vrijwel altijd het doek van alle soorten zonwering vervangen. Soms lijkt de zonwering zo oud, of in slechte staat dat het doek vervangen geen nut heeft, maar in veel gevallen kan het doek vervangen worden en gaat uw zonwering daarna nog jaren mee!

screendoek vervangen