Over ons

Gespecialiseerd in zonwering

Zonwering Makkum is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van uw wensen op het gebied van zonwering. Knikarmschermen, terrasoverkappingen, screens, markiezen, rolluiken en uitvalschermen. Productie, assemblage, montage en onderhoud. U kunt voor alles bij ons terecht.

Onze jarenlange ervaring met de productie en installatie van zonweringssystemen heeft ervoor gezorgd dat wij naast de particuliere markt inmiddels óók een vertrouwd adres zijn voor verschillende bouwbedrijven en vastgoedondernemingen. Mede hierdoor bestaat onze klantenkring inmiddels uit particuliere opdrachtgevers, architectenbureaus, horecabedrijven en interieurinrichters. En, we staan uiteraard ook open voor ideeën van nieuwe opdrachtgevers.

Wij produceren grotendeels zelf de diverse soorten zonwering. Ook in raam- en hordeuren hebben wij ruim 30 jaar ervaring. Wij leveren voor elk raam of deur een solide oplossing en duurzaam product.

Breed assortiment merken

U kunt bij Zonwering Makkum ook terecht voor buiten zonweringsproducten van topmerken zoals Weinor, Unilux, Luxaflex, Suncircle, Verosol, KeJe en Velux.

eigen productie

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom om onze producten te aanschouwen en te testen! Hier etaleren wij ook de verschillende bedieningsmogelijkheden, tevens vindt u bij ons de meest uitgebreide collectie van zonweringdoeken. Zo kunt u uw scherm een persoonlijke tint geven en maakt u het scherm passend bij uw woning of tuin. Bovendien zijn wij lid van het CBW: het keurmerk voor vertrouwd kopen.

showroom