Service en reparaties

Service en onderhoud

De levensduur van de zonwering wordt sterk bepaald door de wijze waarop deze wordt onderhouden. Hierdoor verhoogt u het rendement van uw investering. Regelmatig en goed onderhoud bewerkstelligt jarenlang plezier van uw zonwering. Naast nieuwe producten kunt u ook bij ons terecht voor het onderhouden en repareren van uw bestaande zonwering. Zo bent u voor een klein bedrag verzekerd van een goed sluitend scherm wat altijd mooi recht hangt en werkt wanneer het nodig is. Hiermee kan een vervanging of zonwering reparatie voorkomen worden.

Door onze jarenlange ervaring voeren wij reparaties en onderhoud uit voor de particuliere én de zakelijke klant. Een gedegen reparatie voorkomt vroegtijdige vervanging van zonwering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reparaties

Maar naast het onderhoud, verzorgen wij natuurlijk ook de reparaties aan uw zonwering. Zowel voor het verhelpen van kleinere storingen zoals een rolluikband of schermdoek vervangen, als voor grotere reparaties kunt u bij ons terecht.

Heeft u last gehad van hagelschade op uw rolluiken of is de motor defect van uw zonnescherm? U kunt hier online uw storing aan ons doorgeven waarna wij contact met u opnemen en uw storing zo snel mogelijk in behandeling nemen. Ook kunt u uw storing telefonisch aan ons doorgeven.

reparatie zonwering

Serviceaanvraag voor reparaties

Onze werkwijze bij het opgeven van reparaties is als volgt. Wij verzoeken u contact op te nemen via het contactformulier op onze website. Om u optimaal en snel van dienst te kunnen zijn vragen wij u minimaal de verplichte velden in te vullen. U wordt later gebeld voor een afspraak, als uw verzoek in de serviceplanning wordt opgenomen.