Franeker

Op zoek naar de beste zonwering voor uw ramen in Franeker? Bij Zonwering Makkum vindt u de perfecte oplossingen, volledig afgestemd op uw wensen.

Bekijk ons complete aanbod

Levering en installatie Franeker

Bij Zonwering Makkum staan wij klaar om uw zonwering in Franeker snel en professioneel te leveren en te installeren. Of het nu gaat om screens, rolluiken of markiezen, onze vakmensen zorgen voor een perfecte montage bij u thuis. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de uiteindelijke installatie bieden wij een volledige service. Voor iedere woning of bedrijfspand hebben wij een passende oplossing.

serrezonwering

Overzicht van onze zonweringsproducten

Screens en Solarscreens

Screens en solarscreens zijn ideaal voor het verminderen van hitte en verblinding, terwijl u toch van uw uitzicht kunt blijven genieten. Ze zijn discreet en zeer effectief, perfect voor elk type raam of gevel. 

Screens en Solarscreens

Knikarmschermen

Heeft u last van de zon op uw terras? Knikarmschermen bieden schaduw en comfort, en zijn in- en uitschuifbaar, waardoor u volledige controle heeft over de hoeveelheid schaduw. Ideaal voor terrassen en balkons.

Knikarmschermen

Zonwering op uw veranda

Onze veranda zonwering zorgt ervoor dat uw overdekte buitenruimte altijd koel en comfortabel blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu een zomerse hittegolf of een regenachtige dag is, met veranda zonwering creëert u een aangename buitenruimte waar u het hele jaar door van zult genieten.

Terrasoverkappingen

Markiezen

Voeg een charmante, klassieke uitstraling toe aan uw woning met markiezen. Deze stijlvolle zonwering biedt niet alleen schaduw, maar geeft uw huis ook een elegante look. Markiezen zijn bijzonder effectief in het blokkeren van zonlicht en warmte.

Markiezen

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn een eenvoudige en effectieve oplossing voor ramen met directe zoninval. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en zorgen voor een koele binnenruimte door de zonnestralen buiten te houden.

Uitvalschermen

Jaloezieën

Voor ramen en buitenruimtes met veel zonlicht zijn buiten jaloezieën ideaal. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar geven u ook de mogelijkheid om de lichtinval precies te regelen en te genieten van optimale privacy. Bovendien geven ze uw woning een moderne, strakke uitstraling.

Buitenjaloezieën

Serre Zonwering

Houd uw serre het hele jaar door koel en comfortabel met onze speciale zonwering voor serres. Deze zonwering is ontworpen om de warmte te verminderen en de lichtinval te regelen, waardoor uw serre een aangename leefruimte blijft.

Serrezonwering

Topmerken

Bij Zonwering Makkum kunt u ook terecht voor buitenzonwering van topmerken zoals Weinor, Unilux, Luxaflex, Suncircle, Verosol, KeJe en Velux. Deze merken staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Vrijblijvend offerte opvragen?

Neem contact op